stemmetje in het wild

Vanaf 1 juli (8h35) zet Ketnet elke dag “Kratts in het wild” op het programma, een avontuurlijke animatieserie die bol staat van informatie over dieren. Chris en Martin Kratt zijn twee dierenexperts die in elke aflevering veranderen in een geanimeerde versie van zichzelf. Hun geanimeerde alter ego’s reizen de wereld rond in een “powerpak” en laten de kijkers kennismaken met dieren in alle uithoeken van de planeet… Onder de deskundige leiding van stemmen regisseur Frank Hoelen heb ik de stem van de uber-slechterik ingesproken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s