het huis van nut

Is een hyper gezellige winkel in Lier waar je graag binnen komt.  In het Huis van nut vind je spulletjes die Pim zelf maakt maar ze trekt ook de wereld rond om spulletjes te verzamelen . Ik ontdekte toevallig deze winkel in november van het vorige jaar. Het was een herontdekken van Pim & Peter die ik beide ken van op verschillende filmsets, Pim & Peter zijn beide actief in de filmwereld. En nu…. verzorgen ze ook één van de belangrijkste producties tot nu toe…mijn huwelijk! Ze zijn een heerlijk team om mee samen te werken en bedachten een uniek concept voor deze trouwerij. Meer foto’s en verhalen volgen later….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s