morgen

Morgen is het zover. Ik speel nog een voetbalwedstrijd met mijn zoon. We hebben een goal tussen twee bomen en de wortels zijn onze lijnen. We spelen  zowel de spelers als de toeschouwers en de commentaar op de radio. Mijn zoon gaat op het in het spel, hij speelt met de bal als zijn het aanvals-en verdedigingsgolven en we lopen. Dit is een ballet vol bewegingsgesticulatie waarbij we de regels veranderen om het spel naar onze hand te zetten. En morgen is het zover.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s