stil zitten in de zomer.

Op 14 juni 2011 start de losse ticketverkoop voor “Maria Vaart” deze succesproductie is vanaf 01 september 2011 weer te zien is in de zwaaikom van Beerse.  Op 18 juni 2011 trouwen we voor “de wet”. Maar vanaf 18 juni 2011 kan je ook kaarten kopen voor “gezjost”, een nieuwe locatievoorstelling die ik voor het vredescentrum maak in het kader van de Zomer van Antwerpen. Heel de maand Augustus 2011 kan je werkelijk in het centrum van Antwerpen naar deze voorstelling komen kijken! En vanaf 27 augustus wordt ook “de rietdekker” hernomen op het Zeeland Nazomerfestival, voor deze voorstelling kan je nu al tickets bestellen. Wie wil er stil zitten deze zomer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s