over stillekes en boezems.

Daar waar de stilte stillekes afbrokkelt. Na weken van zoeken interesse ontstaat. Dikwijls voor het eerst. Komen verhalen van kleine mensen met kleine gedachten maar grote emoties naar boven. Over hoe een lelijke eend een mooie zwaan wordt, over het dansen van alle dagen, over hoe je van sneeuw moet pissen en de kermis, over hoe een leugen ook spelen is, over brommers en moeders, over te vroeg en te laat geboren worden en over de boezem van de lucht, eikels en engelen  en  nog veel meer. Daarover gaat dit verhaal dat ik samen met een groep studenten van “Zonneweelde” uit Lommel mag maken.  Ik hoop dat ge komt kijken.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s