herneming DE RIETDEKKER

“Vanwege de succesvolle tournee van ‘De Rietdekker’ komt er een reprise tijdens het komende Zeeland Nazomerfestival van dinsdag 23 augustus tot en met zaterdag 3 september 2011. Zaterdag 16 april eindigde de tournee van de Zeelandia productie ‘De Rietdekker’ naar het boek van Rinus Spruit. De succesvolle voorstelling, een monoloog van de Zeeuwse acteur Bram Kwekkeboom in een regie van Stefan Perceval, speelde vaak voor uitverkochte zalen.Vanwege het succes komt er een nieuwe reeks voorstellingen in Middelburg tijdens het komende Zeeland Nazomerfestival.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s