ja, ik ga trouwen.

Deze week werd ik overrompeld met de vraag hoe het komt dat mijn status op Facebook is gewijzigd naar “verloofd”? Wel, ik ga namelijk trouwen. En helemaal old fashion heb ik haar ten huwelijk gevraagd met een verlovingsring. Ok, de locatie was de keuken maar de intentie is de juiste. Tegenwoordige tijd. Nog steeds. Al een hele tijd geleden had ik het haar ouders gevraagd en het mocht en dan binnenkort, je zal het wel lezen, ben ik getrouwd met de mooiste, liefste, grappigste, emotievolste, sportiefste, creatiefste, onzekerste, krachtigste, zichtbaarste, onzichtbaarste, optimistische…vrouw van deze hele wereld. En dan krijg je plots ook berichten van vrouwen die helemaal in shock zijn en willen afspreken “voor je die stommiteit gaat maken.” Of vrouwen die plots heel verliefd blijken te zijn. Maar mijn besluit staat vast, ik ga trouwen want het is nu en echt. Heerlijk.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s