feestje in het buitenland.

De Sint is buiten, hij heeft z’n valies gepakt en is terug naar z’n thuisland. Het moet wel fijn zijn om elk jaar uwe verjaardag in ’t buitenland te gaan vieren, zo kennen ze u daar als die van dat feestje. Maar nu dat de Sint weg is het podium van HETPALEIS vrij en start deze ochtend de technische ploeg met de opbouw van het decor, licht en geluid voor “Eeuwige sneeuw”. Ondertussen werken mijn acteurs de zanglijnen af in de studio met componist Alex Otterlei. En ik? Ik huppel van mijn linker op mijn rechter been en wacht af tot we het podium op kunnen. Vanaf woensdagmiddag kunnen we starten met de afwerking, vrijdag 17 december is het dan première. Vanaf dan tot 15 januari 2011 zal het voor Eeuwig sneeuwen.www.hetpaleis.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s