Gratis naar Eeuwige sneeuw.

Als je dit jaar – maar dan kan je dit normaal gezien nog niet lezen- naar het eerste studiejaar gaat dan kan je gratis naar Eeuwige sneeuw komen kijken in HETPALEIS in Antwerpen. Je komt er ook gratis in via de naamactie; als je SIEN heet mag je ook gratis binnen. En waarschijnlijk ook als je heel droevig kijkt naar de dames van de kassa…gratis.

“Eeuwige Sneeuw leeft in een doodnormaal gezin met geheimen. Hoe ze groot moet worden in een wereld waar haar ouders niet gelukkig zijn weet ze niet. Canigo, een eenzame oude vrouw zoekt een meisje dat haar kan verzorgen. Canigo laat Eeuwige zien hoe dromen kunnen uitkomen maar dat daar soms iets tegenover staat. In het land van Overal en Nergens maken Eeuwige Sneeuw en haar v(g-)riendje Gringo bizarre avonturen mee. Want hoe kan je ontsnappen uit dromen die nachtmerries worden? Eeuwige sneeuw speelt met de grens tussen droom en werkelijkheid. En stelt ook de vraag hoe lang een kind mag een kind mag zijn? Het is een ongewoon sprookje over ouders, liefde, geluk en vriendschap met muziek. Componist Alex Otterlei is vooral actief in de wereld van de games en zorgt voor een muzieksensatie die nog lang zal blijven nazinderen.”

Tekst en regie: Stefan Perceval

Spel: Sien Eggers, Fien Maris, Stefan Perceval, Marit Stocker, Evelien van Hamme

Muziek: Alex Otterlei

Scenografie: Jan Strobbe

Lichtontwerp: Frank Haesevoets

Dramaturgie: Hanneke Reiziger

In de Grote zaal van HETPALEIS van 17/12/10 t/m 15/1/11 meer info op www.hetpaleis.be


1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s