nominatie voor de gouden klaproos

Voor de tweede keer ben ik genomineerd voor “de gouden klaproos”. Dit keer in de categorie; “Literatuur” (toneel). De gouden klaproos is een tweejaarlijks evenement dat door de leden van SABAM georganiseerd wordt. Disciplines uit grote en kleine kunsten in Vlaanderen en Brussel komen om de beurt aan bod. Vlaamse jonge scheppende kunstenaars worden bekroond voor hun prestaties, inzet en gedrevenheid. Er werd gekozen voor een gouden klaproos omdat deze bloem symbool staat voor vastberadenheid en een onwrikbare wil om te overleven, zelfs in zeer barre omstandigheden. Awel, ik durf u zeggen dat ik wreed vereerd ben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s