als ge wilt dansen.

Stond zondagavond samen met mijn zoon naar wat de apotheose moest worden van de CLOSING WEEKS te kijken naar een mislukt licht – en geluid-spektakel. Even hoopte ik nog dat de uitvoerders van dit spektakel aan de drugs of toch tenminste aan de drank zaten? Maar niks van dat; het spektakel was gewoon mislukt. Jammer want de rest van de dagen waren heel fijn. Ik had het gevoel dat het museum leefde. Samen met mijn zoon dartelde ik door de zalen en keek een laatste keer naar mijn favoriete werken. Niemand kan namelijk écht zeggen hoe lang deze werken zullen duren en zo gaat dat dan;  niemand die het weet en dat zie je dan aan apotheose’ s die in het water donderen. Mijn zoon begon te dansen en wuifde met z’n zakdoek het museum uit.  Dat werkte aanstekelijk en we bleven dansen. Fin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s