niet meer alleen onderweg.

Mijn leven lijkt op een grote omweg. Nooit bereik ik snel m’n doel. En als ik dan iets heb om te koesteren dan durf ik soms van die of dat weg te blijven. En dat is geen test. Dat ben ik. Geen vlucht maar een zoektocht om zeker te zijn dat datgene dat je koestert het echt waard is. Het resultaat was dikwijls dat dat of die allang weg was tegen dat ik klaar was met “de zoektocht”. Maar nu ben ik op een punt in m’n leven gekomen dat ik datgene wat ik koester meeneem op die zoektocht en dat is godverdomme plezant. Tom Waits heeft er een prachtig nummer over hier in up tempo gebracht door Norah Jones.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s