Berlin, stad met vele gezichten.

Als jong acteur kwam ik er voor ’t eerst. In afwachting van de voorstelling liet ik me verdwalen in deze stad. Na afloop ging het verdwalen verder. Soms moesten we er overstappen van het één vliegtuig naar het ander in het kader van het Europees theater en toch was de lucht er anders dan in andere steden. Veel gespeeld en ontdekt heeft mijn broer er een tijdje gewoond en natuurlijk kon een bezoek niet uitblijven. Berlijn, stad met vele gezichten. Hier is’t.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s