Ynina van Clee moet blijven schrijven.

Als jullie echt een talent willen ontdekken ga dan eens kijken op de blog van Ynina van Clee. Zij was vorig schooljaar een van mijn studenten in het project “1seconde”. Nietsvermoedend heeft ze een pen waar ze prachtige beschrijvingen en inzichten geeft aan dit leven. Haar leven. Ik hoop dat we nog veel van haar mogen lezen want ze  kan schrijven met een diepte die slechts weinige gegeven is. En natuurlijk valt er altijd van alles te zeggen maar de stilte is dikwijls veel beter.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s