de smaak van glas met Wortel van Glas

de wortels van Wortel gaan naar “het glazen huis” in Lommel. Wie het gezien heeft weet waarover het gaat. Maar wie het nog niet gezien heeft  kan op 12 juni naar een fragment uit dit wonderlijke verhaal dat Josse Depauw en ikzelf in 2003 creeërde voor HETPALEIS komen luisteren en de wortels van Wortel bewonderen. Wie het al wel gezien heeft vergeet niet dat niets is wat het lijkt dus altijd weer de moeite om te komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s