de kop

In een periode waar ik van een vruchtbaar seizoen afscheid moet nemen komen de eerste tekenen van het nieuwe seizoen de kop op steken. Vanaf september kan je in de zwaaikom van Beerse naar “Maria Vaart” komen kijken, een productie die ik maak bij Het Gevolg uit Turnhout, met Marit Stocker, Sien Eggers en An Nelissen. De tekst en de ideeën zijn klaar en binnen veertien dagen starten de repetities. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte. Ondertussen mag ik in oktober van dit jaar “de leraar” terug spelen. En dan is er ook “eeuwige sneeuw”, een nieuwe productie die ik maak voor hetpaleis uit Antwerpen. Een echte kerstproductie waar één van Vlaanderens grootste  componisten, Alex Otterlei, een fantastische muziekscore voor zal creëren. Hoewel ik er heel veel angst voor heb is er misschien daarna even rust.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s