de eerste kus

De eerste kus aan de  botsauto’s op de kermis in Merksem. De eerste kus op mijn kamertje. De eerste kus op de dansvloer van discotheek “de kempen”. De eerste kus in een veld in de Ardennen.De eerste kus aan een boom in de Verbondstraat. De eerste kus in de bioscoop. De eerste kus in mijn auto. De eerste kus in jouw woonkamer. De eerste kus in Amsterdam. Altijd waren het eerste kussen. Bij sommige zat ik, zelfs op mijn knieën. Bij andere stond ik recht, soms al veel te lang. Maar altijd was het die eerste kus en dan het gelukzalig wegzakken en tevreden zijn. Ik hou van de eerste kus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s