Wachtlijsten en de zonde van Israël.

Overal waar we met Hondstuk komen verdringen mensen zich aan de kassa om de voorstelling te zien. Wachtlijsten zwellen aan, in Leuven stonden er 300 mensen op de wachtlijst en gisteren- in Brussel- riepen mensen elkaar alle zonde van Israël toe. En dan te weten dat er extra voorstellingen zijn in Antwerpen. Na afloop van de voorstelling in Brussel gingen Sien en ik nog iets drinken in een klein cafeetje aan de overkant van het PSK. Aan de bar zaten twee mannen – “de twee Dirk-en” – die niet binnen waren geraakt en dat wreed betreurden. Ze besloten dan maar om zich helemaal lazarus te gaan drinken. Het resultaat was dat telkens we iets bestelden ze begonnen te blaffen. Ook zij komen – hopelijk nuchter – naar Antwerpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s