Ergo de Waellaan 40

Ik zag waar we woonden. Het is er helemaal anders. Waar vroeger die blinde vrouw en haar dove man woonde woont nu een koppel dat spinnen verzameld in een groot Terrarium dat voor de venster staat. Zo weet ik het. Alles is er anders. Ik stond bij je in de keuken en we hadden Brad Pitt op ons terras staan.Uit karton gesneden maar hij stond er. We konden er mee doen wat we wilden. Een keer lag ik dronken op de zetel en jouw wijsheidtanden waar getrokken we voelden ons als Buggs Bunny en de lepe vos. Ook daar hebben we soms niet geweten waarom we bij elkaar waren. Dan gingen we een tijdje uit elkaar om dan weer samen te komen. Dat is de plek waar ik na zo’n breuk zei, “ en nu gaan we samen wonen want anders blijft alles zoals het is en dat kennen we.” We trokken de brug over en vonden ons eerste appartementje. Ergo – de Waellaan 40 in Deurne. We hoorden hoe het noord – Afrikaans koppel dat boven ons woonde met elkaar vreeën. Daar lachten we mee want ze vreeën veel. Meer dan wij. Wij beschermde elkaar daar. Als vrienden waren we bij elkaar en als ik het nu zo zie kon het niet anders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s