Celcius vragen.

De temperatuur stijgt. De herfst komt er aan maar de temperatuur stijgt. Niet alleen in het hoofdje van mijn zoon die met hoge koorts in z’n bedje ligt. Overal, alles wordt warmer. Op werkgebied loopt  DE LERAAR als een trein. De meeste mensen zijn enthousiast. DeHETPALEISdebutanten nemen dit weekend afscheid van wat een vruchtbare editie was, tevens ook de laatste. BOLLEKE SNEEUW vertrekt weldra naar Sjanghai. PROOKJES, een tekst die ik voor HETPALEIS schreef is geselecteerd door OPEN DOEK als tekst die ze dit jaar aan amateurgezelschappen voor stellen om te realiseren.  En toch maak ik me zorgen.De zorgen hebben niks met geluk te maken want ik ben gelukkig. Afin, ik voel me gelukkig. Heeft het iets met het klimaat te maken? Ik weet het niet. Ik denk het niet. Heeft het iets met de Lange Wapper brug te maken? Nee, ook dat is het niet. Ook al vind die hele constructie geen goed idee temeer omdat ik heel fijne herinneringen heb aan plekjes waar ze deze mastodont gaan inplanten. Nee, weet je wat het is? Het is die steeds wederkerende vraag aan mezelf of ik wel goed bezig ben? En dan denk ik soms van wel en in dezelfde seconde denk ik van niet? Zou iedereen dat hebben? Of is dat iets wat alleen Stefan Perceval heeft? Wie zal het zeggen? De temperatuur stijgt en ik weet niet waarom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s