De Leraar (deel 1)

Ben met m’n broer Peter aan “De Leraar” aan het werken. Een monoloog over het leraar zijn in een tijd waar assertiviteit en agressiviteit op punten staat. Een 7/10 is een goed gemiddelde en zorgt er voor dat de leerling verder kan in zijn leven. Privé bewakingsfirma’s bewaken scholen en hebben het recht mensen uit de klas te zetten en eventuele politionele hulp in te schakelen, mocht dat nodig zijn…. De leerlingen krijgen psychologische bijstand en de leerkrachten gaan op vervroegd pensioen of roepen een ander geestelijk of lichamelijk excuus op om er mee te kappen. En toch kom je soms van die leerkrachten tegen die nog het heilig vuur hebben om mensen te enthousiasmeren voor dit of dat onderwerp van een verzameling die oneindig is. Ik ben gelukkig zelf ook zulke mensen tegen gekomen anders was ik nu geen acteur. Die gedachte maakt me triest, gelukkig is het maar een gedachte.

meer info vind je op: http://www.3pees.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s