Bolleke sneeuw gaat naar Shanghai!

Voor wie het nog niet mocht weten:
Bolleke sneeuw gaat spelen in Shanghai op het Shanghai Art Festival in China. De kleutervoorstelling van Stefan Perceval(dat ben ik) die in maart 2009 in première ging. Dit poëtisch verhaal is een totaalervaring door de mix van muziek, tekst, licht en projecties. Het publiek stapt letterlijk in een ‘bolleke sneeuw’ en wordt op die manier meegenomen in een bijzondere wereld.Meer info en een reisverslag volgen later…

15 Comments

  1. Vriendschap

   alles wat je tot nu toe hebt geschreven,
   heeft mij geraakt,
   het doet mij ervan beven,
   dat iemand zo’n mooie gedichten voor mij maakt.

   en elke keer vraag ik me af,
   waarom je dit voor me doet,
   waarom je dit voor me schrijft,
   je moet weten, het geeft me enorme moed.

   En ik bedank je er zo voor,
   Ook al ken ik je niet door en door,
   Het is net of we al eeuwig vrienden zijn!

   a ja stefan ik hoop ook dat uw oog vlug beter is

   groetjes emma

 1. het gouden meisje en het hartjesbeest

  ik loopden door het bos en zij huh was hier allemaal geweest
  een beest maar daar toen het eiden van het bos zag ik een donkere gang allemaal goud en er was een meisje maar da meisje zag je niet ik was bang maar daar kwam mooi gezang en toen zei ik was ik er geweest ? was ik er geweest pff oh nee daar is da beest het is niet zomaar een beest het is een hartjesbeest hij zorgt ervoor dat de hartjes altijd mooi blijven en altijd blijven klopen het beest zij in jou hart heb jij veel verwart en dat hard is mooi en toen kwam er een meisje en zij ik het meisje is van goud en het beest is maar een geest

  zo dat is een verhaal die ik zelf bedacht heb daag

 2. maar het gouden meisje was verdrietig toen hoorden ze da het geen echt goud was en het was oook geen kristalen het waren diamanten diamanten huh duizenden diamanten waren er voor haar op het gras ze wist niet hoe gelukig ze was ze vertelden het tegen de hele klas en de klas ging toen kijken maar haar diamanten waren weg in 1 keer verdwenen iedereen zij hou je me voor de gek maar nee ik heb ook nog een mooie zangeres mar da is geen zangeres het is een nachtegaal en het gras was heel kaal maar het meisje en het hartjesbeest is speciaal

 3. speciale vriendschap

  Speciale vriendschap
  vriendschap is heel speciaal
  niet weggelegd voor allemaal
  maar met jou lach ik me blauw
  uit ik een traan laat ik me gaan
  dit is nou waarom ik van je hou
  als vriend als mens ben jij
  alles wat ik wens

  dit gaat over vriendschap he

 4. ale juffen zijn heel lief.
  vooral juf Wima,juf Yvon,en juf Lutgard.
  en ik vind het een heel grappig procet.
  en ik hoop er morgen namidag en zaterdag en zondag veel volk te hebben.

  groetjes emma

 5. emma je bent een toffe meis en juf wilma en juf yvonne en juf kilm en juf lutgarde zijn ook heel tof maar stefan jij bent ook een toffe hoor echt waar en een grapige oei ik moet gaan slapen tot morgen stefan

 6. ik tel de sterren

  ik tel de sterren van ver van hier daar vormen de sterren in 4
  vormen ze een rivier nee maar ik weet mijn vrienden zijn hier ik kijk naar de sterren ze zijn zo mooi ik kijk naar de zon is de maan een zon ik wou dat ik voor jou sterren plukken kon ik kijk savonds naar de mooie sterren de sterren de hemelsblauw sterren waarom zijn ze blauw de sterren vormen een vriendschapsregenboog voor jou in de lucht staat dit is een boog een teken van een mooie vriendschapsregenboog voor jou met sterren goede avond nog daag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s