2 Comments

  1. rare dromen bestaan

    kijk daar een haan met achtien benen en een kip met tenen huh ? en daar in de lucht veel tenen huh wat vreemt in deze wereld waar ben ik met een depe zucht kijk ik naar de lucht en plots zag ik rare monsters in de lucht en met een zucht spreekte de haan en zij de mooie haan dromen bestaan
    einden een kot veraaltje maar ja daag groetjes ynina

  2. joepie het is lente maar er kwam vuur heel veel vuur door de zon ik wouw dat ik het vuur doven kon maar nee het is een mooi zeehet is geen vuur oke wat is het nu vuur of de zee maar toen wou ik het al doven maar het vuur was al gedoofd en toen zij ik de zomer valt ook op jou hoofd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s