De dageraad in de bossen.

Check it out op www.vimeo.com/3871456

En kom kijken….naar deze blozende hartjes die gisteren allemaal op vakantie zijn vertrokken. De eene al wat liever dan de ander. Thuis is niet voor ieder kind een begrip. Soms, héél soms, is het echt een godverdomste wereld waar we steeds meer over de hoofden van de mensen lopen.

4 Comments

 1. Paarden LIefde
  Paarden liefde
  Ik stap met jou, aan de hand,
  Langs het bos, de prairies, de rivierkant.
  Ik stap met jou, door bod en hei,
  Heb je ooit geweten hoe het hier was zonder mij?
  Ik stap met jou, tot aan de top,
  Ik stap met jou tot jij zegt stop.

  Ik draaf met jou, op m’n rug,
  Langs het bos, met de kleine mug.
  Ik draaf met jou, dor zee en land,
  Heb je ooit geweten, wat wij hebben, zo’n sterke band?
  Ik draaf met jou, tot aan de top,
  Ik draaf met jou tot jij zegt stop.

  Ik galoppeer met jou, je weet wel hoe,
  Langs de beer, de eland, de grootste koe.
  Ik galoppeer met jou, door sneeuw een gras,
  Heb je ooit geweten, hoe mooi het hier was?
  Ik galoppeer met jou, tot aan de top,
  Ik galoppeer met jou tot jij zegt stop.

 2. jij verdwijnt in het bs

  de zon schijnt oh en plots zie ik dat iedereen verdwijnt omdat de zon verschijnt ik zeg hopelijk verdwijnt jij niet in het bos kijk daar een enge vos pff ik zeg in mijn eigen ik wouw dat je niet verdween in het bos

 3. in de wolken

  kijk daar een mooie regenboog en plots zie ik een oog ik vroeg praate de regenboog ik zie alles dwalen iedereen is verdwalen en ik ben alleen niemand dwaalt er om mij heen ik zie draaikolken ik zeg neen het is een droom in de wolken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s