Alleen met de struik van je leven.

Een jongetje staat alleen in de wereld.
Ik gooi hem in de lucht en weet dat ik hem vangen zal.
Een jongetje staat alleen in de wereld.
Hoe ik hem ook koesteren zal.
We zijn allemaal eens op deze wereld gekomen.
Soms alleen al van in ’t begin.
Pratend met een hoop struiken en blaadjes van bomen.
Een klap ontwijkend of een hard gebaar.
Een jongetje staat alleen op de wereld en zal groot worden
Net als ik.
Hoe alleen op de wereld ben je dan?
Niet zo alleen maar wel op de wereld.
Hoe alleen is dat?

3 Comments

 1. je bent lief pief pief poef paf waf pief ik vind je heel lief ik zeg een spreuk want jij bent leuk ik hou niet van stof maar ik vind je wel tof ik hou niet van pool maar ik vind u wel cool ik hou niet van pool maar jou blog is keicool en jou versje is ceimooi doei groetjes ynina

 2. je bent lief pief pief pief ik heb veel verdriet niemand die het ziet gemeen mijn vriendinnen vragen zich af waarom ik ween ik ween want niemand staat er om mij heen ik heb geld verdient want jij bent en blijft alltijd mijn beste vriend ik heb een doos want jij opend een mooie bloeiende roos vol gedichten die citroen is sappig want ik vind jou leuk en grapig ik heb kou want ik mis jou ik heb geld verdient want jij bent en blijft alltijd mijn beste vriend op een jij hebt een hartje van duw want ik mis jou ik wil zeggen ik heb een roosje van douw want dit gedicht is speciaal voor jou dit is speciaal voor jou stefan doei groetjes ynina

 3. de struik heeft een hart

  een struik is mooi
  zo magisch en zoooooo mooi
  de struik vertelt tegen mij
  de struik heeft een hart

  want dit gedicht leg ik apart
  want ik mis je tot in mijnhart

  het is vriendschap he

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s