Bolleke sneeuw/U bent mijn moeder/ Vaders.

’t Zijn drukke tijden,
naast de herneming van “U bent mijn moeder”,een stuk dat ik in 2005 maakte voor HETPALEIS met Sien Eggers in de hoofdrol. Ben ik nu bezig aan “Bolleke sneeuw”, een productie die vanaf 07 maart 2009 te zien is in hetzelfde Paleis te Antwerpen. bolleke-sneeuw1
“Bolleke sneeuw” heb ik geschreven en regisseer ik met mijn zoon als grote inspiratiebron.
“U bent mijn moeder”u-bent-mijn-moeder heb ik gemaakt op het ogenblik dat de moeder van mijn zoon en ik definitief uit elkaar gingen. En dan is er nu ook “Vaders”, een monoloog die ik samen met mijn broer Peter heb geschreven over de weg naar het vaderschap en alles daarna.stefan perceval-vaders-copyrightfilipnaudts-guardalafotografia
Vorig jaar heb ik die voor ’t eerst gespeeld en nu komt hij terug, op tour door Vlaanderen.
Alles komt altijd terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s