Sneeuwwitje zoekt werk.

Voor Greet,

Daar stond ze en ze vertelde dat ze geen werk vond. Ze werkt in een homo restaurant waar zelfs balletjes in tomatensaus “spicy balls” heette. Maar ze wilde spelen want ze was actrice. En dat lukte niet althans,  nu even niet want ik had haar gezien als sneeuwwitje en samen met mijn zoon wilde we haar redden maar één of andere vrijer viel in haar armen en eiste haar op. Onze sneeuwwitje was bezet en nu had ze geen werk en ze had geen lief en ze ging naar feestjes om mensen tegen te komen en te praten en af en toe een sporadische wip te plegen.

Maar ze wilde zo graag spelen en dat lukte niet want ze heeft een huisbaas die veel langs komt en haar zegt hoe ze wat moet doen zodat hij zich er niet aan ergert. Sneeuwwitje kan ze niet eeuwig spelen dat weet ik ook wel maar wat volgt er na sneeuwwitje?

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s