Man met grote handen.

Soms vraag je je af hoe mensen op deze blog komen? In de blog statistieken zie je dat mensen op deze blog op de meest vreemde trefwoorden zoeken en hier terecht komen. Bijvoorbeeld als je op “man met grote handen” zoekt dan kom je bij mij terecht. Wel ik kan je verzekeren, ik heb de kleinste handen van de hele wereld! Al eeuwen word ik uitgelachen met mijn handen dus is het echt te maf voor woorden dat ik in de googlezoekmachine geregistreerd sta met “man met grote handen”. Wat ik me wel af vraag is waarom mensen dat zoeken, “een man met grote handen.”? ’t Zou natuurlijk van alles kunnen zijn maar ik denk dan, omdat ik zelf ook aan ’t verbouwen ben, omdat ze iets groots moeten versjouwen. Of misschien is het wel een heel klein mevrouwtje die opzoek is naar een man met grote handen om haar in één keer op te heffen. Misschien wil ze dat wel eens meemaken? Wat zou jij kunnen doen met een man met grote handen? Ik heb ooit, en daar is hij weer!, Jean Marie Pfaff een hand gegeven. Jeezes, wat heeft die man grote handen seg! Daar konden de mijne makkelijk vijf keer in. Eerlijk, denk ik dat het een handicap is als grote handen hebt meer dan ik met mijn kleine handen. Gisteren ben ik naar Bert Kruismans’ nieuwe show gaan kijken in Aalst. En die heeft een grote snor. “Grote snor”. Nu ik dat heb geschreven komen er dus nu ook mensen op mijnen blog die iets moeten weten over een grote snor. Misschien moet ik daar dan iets over schrijven? Maar ik heb geen snor. Meer nog, ik sta echt belachelijk met een snor. Bert Kruismans staat goed met zijn snor,  maar ik? Je moet het als vrouw ook willen, hé. Zo’n snor. Ik denk dat het kriebelt.

Ik ben het liefst van al zacht in mijn aangezicht.Ja,zacht! En ik doe dat niet voor de vrouwen, hé! Ik doe dat voor mezelf want ik krijg uitslag als ik mijn stoppels laat staan. ‘k Zal u vertellen, ik heb me nooit leren scheren. ‘k Heb op tournee geleerd hoe een man zich scheren moet en daarvoor klote ik zomaar wat aan en ik kan u verzekeren, ik zag er ni uit. Maar nu weet ik het ongeveer, ik heb het mezelf geleerd, en nu scheer ik me dus elke dag. Zacht, met mijn te kleine handen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s