Mijn hart.

Je hebt van alles in deze wereld. Maar uiteindelijk komt het er op neer dat alles en iedereen zijn universum wil creëren en daarin zijn of haar liefde en waarheid wil vinden. De zoektocht daar naartoe begint voor de één al op vroege leeftijd voor de ander loopt het leven zoals het loopt tot ze er plots over beginnen na te denken. Op dit ogenblik ben ik voor het Paleis een voorstelling aan het voorbereiden,Mijn Hart. . Het is in het kader van Open Monumenten en daarom bezoek ik met deze voorstelling verschillende locaties in verschillende provincies. In Antwerpen maak ik het in het huis van Jozef Weyns, bezieler van Bokrijk. In Limburg in Huis Hoste in Hasselt, in Eeklo in het psychiatrische centrum, in Lovenjoel – Bierbeek in een centrum waar ze jonge kinderen met problemen of problemen thuis begeleiden en/ of opvangen en in Blankenberge in Villa d’Hondt. En hoe je het ook draait of keert op elke plek zijn mensen/kinderen op zoek naar hun plaats in deze samenleving en hoe je je daarin het best in voelt. Sommigen noemt men bezeten omdat ze zo in het creëren van hun leefwereld door gaan dat er geen plaats meer is voor een buitenwereld. En zo kom je jezelf tegen als je zulk een project aan het voorbeiden bent en vraag je je waar je zelf staat; in mijn eigen wereld met m’n eigen liefdes en waarheden….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s