Puur talent.

 

Gisteren naar een optreden gaan kijken van mijne neef Jeroen Perceval. In een klein café achter de brusselse grote markt gaf hij het beste van zichzelf.  Vind het moedig hoe hij zijn weg zoekt en daar heel oprecht over denkt en spreekt. Ik zag hem zo staan en dacht, zijn teksten zijn goed, zijne muziek is goed, hij brengt het heel goed waarom staat hij hier in beperkte kring, iedereen moet dit horen! En dan kan ik het niet laten wederom te denken dat dat iets puur vlaams is; je moet iemand kennen die dan weer de beste vriend is van…vooraleer je ergens je geraakt in dit landje. Puur op talent is nog niemand er geraakt. Damned.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s