Den heilige chinees.

 

Toen mijn broer Peter zijn plechtige communie deed gingen we met ons – toen nog voltallige gezin – eten bij de chinees. Wij gingen nooit op restaurant dus dat was een wrede gebeurtenis. Toen ik enkele jaren later mijn eerste communie deed aten we fondue. We hadden nog nooit fondue gegeten dus ook dat was een wrede gebeurtenis en ook omdat ik die dag zelf doodziek op de zetel lag dus ik zag dat hele feestje door mijn neus geboord. Mijn plechtige communie heb ik nooit gedaan was anders wel benieuwd wat we zouden eten of juist niet waarschijnlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s