de liefde deel honderdenzes.

 

Liefde is het mooiste wat er is als het zonder schaamte geuit kan en mag worden. Maar eens je die schaamte over liefde van dichtbij hebt gevoeld, gehoord en gezien kijk je nooit meer hetzelfde naar de liefde. Nee, liefde moet schaamteloos en zonder wet of gebod zijn anders kan het geen liefde zijn. Ik draag de liefde hoog in mijn vaandel. Vind de liefde het mooiste wat er is. Ben al dikwijls met mijn hoofd tegen de muur geknalt maar nooit zal ik ze afzweren. Zo wil ik oud worden.

2 Comments

  1. Ik herken het. Zo gaat het bij mij ook. Mensen denken dat ik naief ben maar ze weten niet wat ze missen! Mensen die de liefde nooit afzweren leven intenser, vind ik…
    Groetjes
    Annemie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s