kRaMeRr.

Jeroen en zijne nonkel

 

Mijne neef Jeroen en ik hebben een tijdje in opdracht van het paleis de podcast wooord voorzien van lugubure inhoud. Stefan Kolgen monteerde elke aflevering zodat het twin peaks gehalte bizar hoge hoogtes kende. Mijne neef is naast een zeer integere acteur in oa. dagen zonder lief ook een wreed goeie tekst -en muziekmaker. Check zijn my space: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=236269111

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s