Mijn lijflied!

Mijn lijflied.

 

 

Dit nummer heeft me al in vele stadia van mijn leven gezelschap gehouden…Ik ben opgegroeid met Jacques Brel in de omgeving. Hij brengt zijn teksten met een gevoel voor gevoel. Iets wat lijkt te verdwijnen, niet meer mag, onhandig is, of dat alleen nog in krampachtige vorm schijnt te bestaan. Misschien is dat dan wel liefde?

 

 

1 Comment

  1. Wat een cadeau om deze meneer nog eens te zien zingen! Merci, Stefan! Uiteindelijk is dat het enige wat overblijft: l’amour. Maar er zijn vele vormen, dus blijf er toch maar in geloven… 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s