alsof dat kan.

 

 

Ze huilt omdat ze een keuze wil maken. En ik kan haar helpen door te verdwijnen. David Copperfield achterna. Ik zou kunnen zeggen dat de wereld aan haar voeten ligt, dat ze vrienden en familie heeft, dat haar carrière daar daar ligt, dat ik niet wil dat ze huilt.

Maar, stommeling die ik ben, vergeet het telkens ik haar zie. Dan word ik overmand door een stilte die in egoïsme ombuigt omdat ik haar dan bij me wil. Huil maar goed dat vergeet je die carrière, dan vergeet je vrienden en familie en daar daar dan ben je enkel van mij en mij alleen! Alsof dat kan…

Het is stil in de stad, geen terrorismedreiging. Hier en daar een verloren hart dat zenuwachtig weg springt bij het aanschouwen van een oude liefde. Ach, uiteindelijk settelt het zich achter een koffie en doet alsof het met iets anders bezig is. Alsof dat kan…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s