stuurloze onzichtbaarheid

Zwak duwt zwak. Beetje sterk duwt zwak. Sterker duwt zwak . Een slechtziend meisje lacht zonder richting. Ze geeft me antwoorden die ik nooit verwacht. Hoewel ik geen antwoorden verwacht. Ik vraag haar wat ze hier doet waar zwak zwak duwt en een beetje sterk hun kracht niet gebruiken om sterker te worden.?Ze zegt dat ze bijna niets ziet en dat ze daardoor hier is waar ik ben om zwak en een beetje sterk elkaar te laten ondersteunen. En ja dit bestaat nog steeds in het Vlaanderen van 2012. Mensen zonder richting laten we graag zonder richting omdat ze anders te sterk worden. Het slechtziende meisje lacht mee als de groep uit onwenningheid lacht en valt niet op. Stuurloos word je onzichtbaar opgenomen om daarna stilletjes te verdwijnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s