Hartekop, tijdig reserveren!!

Vanaf 30 augustus 2012 speelt “Hartekop” op locatie in Olen. “Hartekop” is een tekst die ik heb geschreven en regisseer voor het HETGEVOLG  uit Turnhout.Na het succesvolle ‘Maria Vaart’, opnieuw een aangrijpende voorstelling over het leven van de beroepsmilitair op lange missie en de eenzame zelfredzaamheid van de achterblijvers. Klassieke thema’s als menselijke overmoed en loutering, maar ook zin en onzin van oorlog verweeft hij met het mededogen en de tederheid waarmee hij de personages in dit verhaal neerzet. “Hartekop”wordt een overweldigende theatervoorstelling met een bijzondere cast, die ons zo hard doet lachen en schreien met de groteske gevolgen van opgeklopt nationalisme, dat we heel even een vreemde in ons eigen land zouden willen zijn.  Als u dit wil zien is tijdig reserveren de boodschap! “Hartekop” met Sander Deckx, Marit Stocker, An Nelissen en Stefaan Degand. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Arenbergschouwburg en De Warande. 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s