in naam van de liefde

 

 

Sprankelende verliefdheid overvalt je, neemt je mee, neemt bezit van je. Je wordt vleugellam en je lijkt aan de aardse realiteit te ontsnappen. Het project ‘In naam van de liefde’ vertrekt vanuit de vraag: Welke taal zet een mens in, in naam van de liefde? Is de keuze van de taal anders als de liefde vanuit een andere invalshoek vertrekt? Welke taal neemt de bovenhand: de blik, de lichaamstaal, de nabijheid, afstand of net de gesproken taal? En hoe kan je als mens deze verschillende taalvormen, die allemaal voor eenzelfde doel kunnen worden ingezet, krachtiger maken of verfijnen?

Stefan Perceval werkt met de mensen door op zoek te gaan naar wat er zich achter hun buitenkant bevindt. De spelers zelf ontdekken en ontwikkelen ‘talen’, met de liefde als communicatiemiddel, waarmee Stefan een bijzondere theatraliteit creëert. Dit proces levert een voorstelling op die mensen (makers en publiek) moet verwonderen en aanzetten tot zelfreflectie.

Van 08 tot/met 16 juni 2012 in Leuven. Meer info vind je op tartaren.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s