hoe ziet de wereld mij?

Onder impuls van cc Leopoldsburg werken de acteurs uit de dagcenta Berkenhof en ‘t Brugske aan een voorstelling die vertrekt vanuit de concrete leefomstandigheden die hen omringen. Zo maken ze kennis met de diversiteit van hun leefwereld op een beeldende en verhalende manier.

Daarnaast laten Stefan Perceval en Marit Stocker de acteurs en het publiek kennismaken met al wat het theater te bieden heeft in vorm en inhoud, sinds het ontstaan van de kunstvorm. Door zelf deze producties te maken, met volwassen personen met een verstandelijke beperking, plaatsen we ze voor het publiek in een toegankelijk en enthousiasmerend kader.

De toegang is gratis. Wel graag vooraf reserveren op 011/34 65 48 of reservatie@ccleopoldsburg.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s