download gratis muziek uit “Eeuwige sneeuw”.

De muziek van Eeuwige sneeuw is nu verkrijgbaar op cd en alvast online te bestellen op www.alexotterlei.com, geniet ook van de gratis download op dezelfde site. De pers schreef over “Eeuwige sneeuw”; 

“Hoe is het om als kind van zes op te groeien in deze wereld? Stefan Perceval schreef er met Eeuwige sneeuw een toneelstuk over en het resultaat is een pareltje. Vandaar dit bericht aan iedereen die deze kerstvakantie de verbeelding van zijn kinderen wil prikkelen: gaat dat zien, gaat dat zien…Sneeuw: Jan De Wilde schreef er al een lied over en Orhan Pamuk een boek. Eeuwige Sneeuw van Stefan Perceval mag wat ons betreft gerust in dat rijtje staan. Meer dan anderhalf uur lang laten vijf acteurs jong en oud op het puntje van hun stoel zitten voor een prachtig sprookje vol dubbele bodems en prachtige metaforen, met als soundtrack de unieke muziek van componist Alex Otterlei….”

CM magazine.

“In Het Paleis, bij “Eeuwige Sneeuw” is er, muziek, dans en ontwapenend acteerspel. Voor de prijs van één ticket Oliver kan je met de hele familie genieten van Eeuwige sneeuw…En ondertussen biedt het decor voor de volwassen theaterkijkers in de zaal mooie knipogen naar die andere transformatie-sprookjeswerelden… Een risicovolle krachttoer die gelukkig niet afstraalt op de eerlijke tekst , de spontane regie en het kindvriendlijke acteren.”

Cobra.be

“ Eeuwige Sneeuw” is een gezinsdrama, een antisprookje. De sleutelvraag: hoe vind je het geluk? Door je ogen te openen voor je schrale lot en dat dan te aanvaarden? Door je treurige bril roze te poetsen? Of door blind je droom te blijven najagen? Zoals in elke kerstproductie raakt ook Eeuwige Sneeuw in een fantasiehoos waarvan ze niet langer kan uitmaken wat haar eigen droom en wat andermans werkelijkheid is…het is de beleving die telt.”

De Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s