Taylor

Richard Burton schreef : “…Ik geloof en hoop dat Elisabeth mij allerlei fijne kneepjes van het filmvak heeft bijgebracht waarvan ik het bestaan niet eens kende en die ik – het maakt me razend als ik er aan denk – zelf in mijn twaalf eerdere films had kunnen ontdekken als ik niet zo timide en arrogant was geweest en niet zo vol onwillig ontzag en opstandigheid had geweigerd om van grote acteurs te willen leren. Dat is een van de brandmerken van de heimelijk afgunstige toneelspeler. Zij heeft me onder andere de waarde van de absolute stilte bijgebracht, en dat mijn stem niet luider hoeft te klinken dan bij een telefoongesprek.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s