ik gouden klaproos III

Ik kon het niet geloven. Ik dacht, ik loop naar voor maar dit moet vast en zeker voor iemand anders bedoeld zijn. En toen kreeg ik de prijs. Hoe kan ik ooit al die mensen bedanken die steeds maar weer in me blijven geloven?! Hier is ‘em; mijn gouden klaproos! En dan al die mensen die zeggen dat ze u al jaren volgen en dat ze zo ongelofelijk blij zijn met wat ge doet….Ik word daar zo stil van, hé!

5 Comments

  1. Hoi Stefan,
    nogmaals gefeliciteerd met je gouden klaproos!!!!
    Je bent een kei.
    Ik ben trots dat ik met jou samenwerk.

    Bram

  2. Heb eens “gescreend” wat je de laatste 2 jaar geschreven en gereäliseerd hebt en dan moet ik zeggen dat het verdiend is. Proficiat met een klapzoen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s