oprechte dagdromerij

 

 

2010 zal een jaar zijn vol sterke blijvende herinneringen. Maar wat 2011 brengt ziet er nog lieftalliger en tegelijk scherper uit. Was 2010 een jaar met een heelal vol kleine lichtjes alsof iemand ze speels had opgetild en wij alleen maar naar de grilligheid van dit spel konden kijken als kinderen die de grappen waarderen die men met hen uithaalt. Dan zal 2011 het jaar zijn waar we – hoewel nog onvolmaakt- opzoek gaan naar de dingen die ons drijven; gevoelens, denkbeelden, weloverwogen keuzes misschien wel iets wetenschappelijk. Een gelukkig 2011 aan u allen en veel oprechte dagdromerij!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s