Eeuwige Sneeuw in de pers II

Deze maand schreef Thomas Blommaert over “Eeuwige sneeuw” in Visie, het maandblad van de CM:

“Een sprookje van deze tijd…”

“Hoe is het om als kind van zes op te groeien in deze wereld? Stefan Perceval schreef er met Eeuwige sneeuw een toneelstuk over en het resultaat is een pareltje. Vandaar dit bericht aan iedereen die deze kerstvakantie de verbeelding van zijn kinderen wil prikkelen: gaat dat zien, gaat dat zien….”

“…Sneeuw: Jan De Wilde schreef er al een lied over en Orhan Pamuk een boek. Eeuwige Sneeuw van Stefan Perceval mag wat ons betreft gerust in dat rijtje staan. Meer dan anderhalf uur lang laten vijf acteurs jong en oud op het puntje van hun stoel zitten voor een prachtig sprookje vol dubbele bodems en prachtige metaforen, met als soundtrack de unieke muziek van componist Alex Otterlei….”

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s