de sneeuw maakt de wereld stil

De sneeuw maakt de wereld buiten stil. Stappen worden gedempt en lijven lijken zichzelf voorbij te lopen omdat de gedachten nog ergens anders zijn. De sneeuw maakt de wereld stil. Vandaag had ik mijn eerste vrije dag sinds 01 augustus van dit bijna voorbije jaar. Een jaar waar veel was. Alleen de laatste week was al veel; première van Eeuwige sneeuw, slecht nieuws uit de familie van mijn geliefde, afwezige vader zijn….Het knaagt aan een mens en nu kan ik alleen maar zitten en kijken en luisteren naar hoe stil de wereld is. Hoe de sneeuw je verplicht om af te remmen, stil te staan, achteruit te kijken zonder dat je je doel vergeet. In 2011 verplicht ik mezelf af te remmen, stil te staan om dan als ik het bereikt heb met mijn doel naar buiten te komen. De sneeuw maakt de wereld stil. De natuur weet allang hoe ze het moet doen, zij kent de weg, alleen dwazen proberen over haar te oordelen. Zoals ze het doet mag ze het blijven voortdoen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s