let’s work!

Gisteren was ik daar, het optreden van Prince in het sportpaleis in Antwerpen. Ik stond op de vierde rij, kon hem zien, lachen, denken, voelen als ge wilt. Deze man is fantastisch en hij weet het. Hij werkt er voor , zet alles in om een fantastisch concert te geven en doet dat ook. Zelf was het de derde keer dat ik his Purple highness zag en elke keer blaast hij me van mijn sokken. Zijn muziek is pure sex.  Let’s work, zong hij en liet het meezingen door duizenden stemmen. En dat is zo vandaag: let’s work.

1 Comment

  1. Ja Let’s work ! Om een ticket te betalen voor mister Prince te zien sexen op een podium voor 16000 man. En als je dan op de vierde rij staat hang je nog helemaal vol purple smurrie. Nee eerlijk zijn he, dat kan je niet fijn vinden, of wel?

    Prince is top!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s