zoals je daar staat

Zoals je daar staat. Elke dag opnieuw. Af en toe kijk je naar me. Op die ogenblikken wil ik in je ogen en wezen verdwijnen. Ik fluister je toe dat je een vechter bent omdat je dat bent. Je kijkt en voelt wie ik ben. En je blijft jezelf en dat vind ik zo wonderlijk. Straks beginnen we samen aan iets nieuws, zoals je daar staat. Zoals je daar staat mag je daar altijd blijven staan. Ik zal naar je kijken vanachter een hoek, een spleetje in een deur of gewoon zoals je daar staat. Ik hoef je niet uit te kleden. Ik hoef niks te vertellen omdat je weet dat het stil soms veel beter is. Zoals je daar staat zal ik samen met je oud worden. Als dat mag.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s