Maria vaart, het afscheid.

Nog twee voorstellingen en Maria Vaart is gedaan. De omgeving van de zwaaikom wordt terug ontmanteld en terug in haar oude glorie hersteld. Of toch niet? Daar waar eerst een prachtige spiegeltent stond in een stukje wildernis – een gevecht tussen man en natuur- komt nu een parking voor vrachtwagens. De aanvraag staat krom en scheef tussen het gebladerte. Maria Vaart,  nog twee keer en of ze terug komt weten we nog niet, ondertussen reageert het publiek elke avond opnieuw met een daverend en minutenlang applaus. Het lijkt alsof ze hun emoties letterlijk moeten “uitklappen”, ook na afloop.  Zaterdag neem ook ik afscheid en daar ben ik heel slecht in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s