Spartivento

Stroomkabels en aggregaten zijn aangesleepd om op deze nieuw uitgevonden bestaande plek een intimiteit te creëren die weids en beklemmend is tegelijk. De komende week zullen de weergoden ons op de proef stellen terwijl de locatie zwijgzaam commentaar geeft op de inhoud van het stuk.En steeds krijg ik dezelfde vraag; wat laat ik toe uit de werkelijkheid? Een voorstelling op locatie maken is meer dan ooit een oefening in geduld omdat de omgeving dikwijls weerbarstig is en je dwingt andere keuzes te maken dan je in een klassiek theater zou maken. Onze boot – de Spartivento- is daar geweest waar wij nooit zullen komen en heeft dat meegemaakt wat wij nooit zullen meemaken en dat belet ons om lui op z’n boeg te leunen.

1 Comment

  1. Dear Bruur, oa. in de zwaaikom van Beerse zijn wij met den Ilonda voor vijf jaren gepasseerd. Al het goede ginder, en toitoitoi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s