moederhut.

Op uitnodiging van Reinhilde Decleir werk ik met een aantal jongeren van Tutti fratelli aan een voorstelling voor de Zomer van Antwerpen. ‘Moederhut’ is gebaseerd op de associaties die deze jongeren met de moeder hebben. En een onderzoek naar hoe je zelf verhalen kan genereren zonder en met woorden.

Het zijn geen waarheden want wat zijn waarheden?

Vanaf volgende week kan je het bekijken, beluisteren, beloeren, van dichtbij of van op een afstand tijdens “muziek in de wijk”. ‘Moederhut’ speelt zich af  in een caravan, dé caravan van Tutti fratelli.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s